Opdracht

Kambukka is een Belgisch premium merk dat trendy drinkoplossingen voor onderweg aanbiedt. Ze hebben één missie (tevens ook de betekenis van ‘Kambukka’): mensen laten genieten van het leven en dus ook van hun praktische, lekvrije producten die trouwens nog eens mooi zijn om naar te kijken. Nu was het onze beurt om Kambukka te laten genieten. De opdracht? De creatie van een nieuwe catalogus gericht naar zowel B2B als B2C. Wij horen je nu al denken, weeral een saaie catalogus? Nee hoor, wij laten je niet op je honger (of dorst) zitten.

Aanpak

Kambukka onderscheidt zich door veel zaken van de concurrentie. De kwaliteit van hun producten staat als een paal boven water, om nog maar te zwijgen over het design van de flessen. In andere woorden, Kambukka zet de toon op de markt. Wij bij deBottomLine hebben dat nogal letterlijk genomen. ‘Set the tone’ heeft ons geïnspireerd om de kleuren en de features van de flessen als startpunt te nemen.. We zetten ze letterlijk in de kijker, zowel copy- als design wise. Daarnaast hebben we het onderste uit de kan (of fles) gehaald om de unieke huisstijl van Kambukka tot zijn recht te laten komen. Door catchy titels, de typische schuine lijnen en een spread à la ‘Van Dale’ te creëren, maken we voor iedere partij duidelijk dat mooie en kwalitatieve producten nog maar the tip of the iceberg zijn van het merk Kambukka. Over een iceberg gesproken, wist je trouwens dat sommige van hun productnamen geïnspireerd zijn door de natuur? Stiekem één van onze andere concepten die we hebben voorgesteld…

Resultaten

The outcome? Een prachtige en nieuwe statement-booklet waar ze mee kunnen uitpakken op beurzen, in hun meetingrooms, maar nu ook bij de Kambukka-verdelers. Geïnspireerd? Laat ons de toon zetten voor jouw merk.

Wil je meer weten over onze aanpak rond merken?1 formulier:Founding father

Steven Van Dingenen
steven@deBottomLine.be
Mobile: +32 473 33 99 04

Founding mother

Veerle Dauwe
veerle@debottomline.be
Mobile: +32 486 38 00 31

Ons adres

Prins Boudewijnlaan 24C
2550 Kontich

[index]
[index]