Opdracht

TreeTop Asset Management is al jaren een referentie als ‘private banker’. Natuurlijke personen die een aanzienlijke som geld beschikbaar hebben om te investeren in hoog-risicovolle initiatieven en fondsen zijn hun target. We spreken over de 0,5% rijkste Belgen… Deze personen, die niet te koop lopen met hun identiteit of rijkdom, moesten we vinden en overtuigen om het gesprek met TreeTop aan te gaan!

Aanpak

Deze doelgroep gaat pas over tot investeren na een aantal persoonlijke gesprekken. Onze opdracht was dus het vinden en aanspreken van de doelgroep. Om deze personen te kunnen identificeren werkten we samen met Bisnode. Met hun data en onze Intelligence werkten we aan een aantal algoritmes om de juiste mensen te selecteren in hun immense database. De flow bestond uit het uitnodigen van mensen voor een high-end netwerkevenement. Via Marketing Automation (Microsoft Click Dimensions) werden alle ingeschreven personen opgevolgd én werd hun aanwezigheid (of no-show) geregistreerd. Daarna werden ze verder bewerkt via ‘nurturing flows’ en outbound via de private bankers van TreeTop. Na elke actie werden alle resultaten geconsolideerd om de algoritmes met Bisnode aan te scherpen en bijgevolg de efficiëntie van onze acties te verhogen.

Resultaten

Online mogen we weinig publiceren over de resultaten… maar ze waren meer dan bevredigend en enkele High Potentials die al lang op de ‘wishlist’ stonden zijn geconverteerd. Meer weten? Graag tijdens een persoonlijk gesprek:

Meer weten? Graag tijdens een persoonlijk gesprek:Founding father

Steven Van Dingenen
steven@deBottomLine.be
03 550 00 12

Founding mother

Veerle Dauwe
veerle@debottomline.be
03 550 00 12

Ons adres

Kartuizersweg 6Q,
2550 Kontich