Gezocht: Creative Art Director bij deBottomLine – Waar jouw visie tot leven komt

Bij deBottomLine geloven we dat geweldige ideeën uit samenwerking ontstaan. We zijn op zoek naar een Art Director die gepassioneerd is over het bedenken van creatieve concepten en die klaar is om het verschil te maken. Ben jij degene die onze klanten en projecten naar ongekende hoogten kan tillen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn geen standaard marketing- en communicatiebureau. Wij geloven in het geven van echte controle en verantwoordelijkheid aan onze accountmanagers. Jij bent niet alleen de brug tussen ons en de klant; je bent de architect van de campagnes, een sparring partner met grote meerwaarde!

Wat Wij Zoeken:

  • Een ervaren creatieve geest die energie krijgt van brainstormen en creëren: van baselines en branding tot video scripts en campagneconcepten.
  • Het vermogen om conceptuele ideeën te vertalen naar concrete projecten die onze klanten raken en bewegen.
  • Iemand die houdt van een informele, open werksfeer waar iedereen bijdraagt aan het eindresultaat.

Wat Wij Bieden:

  • Een plek waar jouw creatieve input direct impact heeft en gewaardeerd wordt.
  • Flexibiliteit en een gezonde werk-leven balans, met respect voor jouw tijd en ideeën.
  • Een omgeving die persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleert.

 

Stap in een wereld waar jouw creativiteit centraal staat en waar jouw ideeën echt het verschil maken. Wil je bijdragen aan betekenisvolle projecten in een bedrijf dat creativiteit en samenwerking viert? Kom dan ons team versterken bij deBottomLine.

Interesse? Stuur je CV naar veerle@debottomline.be en word onderdeel van een team waarin je echt een verschil kunt maken!

Kartuizersweg 6Q – 2550 Kontich – BE

© deBottomLine 2024